Moikka!

Syksy on värikästä aikaa, varastoon saapuu kivoja tuotteita ja tapettipuolella ehdottomasti vuoden parhaat kokoelmat purjehtivat  heti syyskuun alussa, niistä lisää myöhemmin..

Laajensimme varastovalikoimaamme ekologisten sisämaalien osalta Colorian Greenline tuoteperheellä. Greenline on vesiohenteinen, uuden sukupolven hajuton, muoviton, hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali, joka omaa lisäksi antimikrobisen vaikutuksen.

Greenline on erittäin mukava & helppo maali maalata ja sen voi levittää telalla tai siveltimellä, menee myös maaliruiskusta läpi. Voidaan sävyttää lähes mihin väriin tahansa ja värit toistuvat hyvin.greenline mainos

Greenline sarjasta löytyy myös pohja- & kattomaali, missä on nuo samat hyvät ominaisuudet. Voit maalata seinät, katot, takat, palomuurin, pinkopahvin, paneelit jne. Himmeä pintainen maali käy hyvin esim makuuhuoneisiin ja tiloihin, joissa ei seiniin kohdistu juuri kulutusta. Puolihimmeä kestää keittiöissä, eteisissä, käytävissä jne erittäin hyvin. Greenlinen antimikrobininen vaikutuksen ansiosta se käy erittäin hyvin kodin sisäseiniin, mutta myös esimerkiksi hevostalleihin.

Pohja- & kattomaalia löytyy 2,7l ja 9l astioissa ja pintamaaleja 0,9l, 2,7l ja 9l astioissa. Maalin menekki riippuu täysin pohjasta mille maalataan, tehdas ilmoittaa maalinriittävyydeksi 4-12 m2/. Itse käytän aika paljon maalia maalatessa sisäseiniä Sokevan teflon telalla ( mielestäni paras tela sisäseinien maalaukseen ), joten noin 8m2 sain kertaalleen maalattua litralla.

Meillä kotona makuuhuoneet on Greenlinellä maalattu, koska maalissa on sisäilmaa puhdistava ominaisuus ja on aika kiva maali maalata kun ei kärytä ollenkaan. Maalasin pari kierrosta aikaisemmin maalatulle pinnalle, lopputulos oli hyvä ja kun olin aamulla ( yrittäjän aamu alkaa siinä viiden-kuuden kieppeillä ) maalaillut, niin samana iltana pystyi jo laittaa lapset omiin huoneisiinsa nukkumaan. Mieheni inhoaa remonttia ja kaikkea siihen liittyvää ja kun Greenlinellä olen maalaillut, niin hän ei edes huomaa kun jossain huoneessa vaihtuu seinien väri, kun ”normaalit” maalikäryt ei leviä pitkin asuntoa. Täytyy sanoa, että Greenlinella on ilo maalata ja tässä kohdin varmaan pitää kertoa, että näistä mun Greenline maalauksista on aikaa jo melkeen kolmisen vuotta, edelleen ollaan tyytyväisiä. Normaalit pohjatyöt kannattaa Greenlinen kanssa tehdä, eli pohja pestään maalarinpesulla ja kitataan ne kohdat, jotka kaipaa kittiä, hiotaan & kittikohdat pohjamaalataan. Lattiat suojataan suojapaperilla, teippaillaan rajoja maalarinteipillä, rajakohdissa käytetään rajaajaa ja/tai sivellintä..

Lisätietoja Greenlinestä saat meidän myyjiltä tai Colorian nettisivuilta  http://www.coloria.fi/maalaustuotteet/coloria_greenline.html

Ei muuta kuin värinvalintaa tekemään! / Eini